Omhoog
Aanmelden
De boekenbeurt

Elk kind mag een keer in de klas vertellen over zijn of haar lievelingsboek. Een paar dagen van tevoren krijgt het kind de boekenbeurttas mee met daarin de logeerbeer en een map. Daarin kan elk kind op een blad iets over het boek tekenen en een smiley inkleuren hoe hij/zij het boek vindt.

Sunn

bijt de spits af. Ze vertelt over het boek "Kampioen op krukken." Ze weet er leuk over te vertellen en onze vragen te beantwoorden.

IMG_4950 (Small).JPG
IMG_4951 (Small).JPG

Sophie-Mae

Het volgende boek is van Sophie-Mae. Zij vertelt over het boek: "Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept." We kijken naar haar tekening in de map, mooi gedaan hoor! Ze vond het boek heel leuk, omdat het over poep gaat!

IMG_4958 uitsnede (Mobile).jpg

 

Jason

Jason heeft een informatieboek gekozen. Het gaat over de natuur. Jason wil later bioloog worden, vandaar... Het gaat over een vis: de cookiecutterhaai. Hij heet zo, omdat hij met zijn tanden een hapje neemt van andere vissen. Hij snijdt het af met zijn tanden. De andere vis blijft gelukkig wel leven, maar ja, hij heeft wel een litteken.

IMG_4973 (Mobile).JPG

Vamsi

Vamsi heeft een Engels boek en leert ons wat Engelse woorden! Hij vindt het een grappig boek, want het gaat over een eend die soep wil maken en met een vos daar spullen voor gaat zoeken. Uiteindelijk belandt de vos in de soep! We moesten er allemaal om lachen.

Vamsi (Small).JPG


 

CBS Het Baken  |  P.A. van Meverstraat 9 1507 XE Zaandam  |  075-2010120  |  info@het-baken.nl