Omhoog
Aanmelden
brede school

Het Baken is een Brede School

In de Brede school werken onderwijs en opvang intensief samen en worden er nauwe contacten onderhouden  met partners in de omgeving van de school.

Agora, Stichting voor Primair Bijzonder Onderwijs in de Zaanstreek, en kinderopvangorganisatie Tinteltuin werken nauw samen om kinderopvang en onderwijs de komende jaren naadloos op elkaar aan te laten sluiten in Integrale Kindcentra ( IKC). Zij gaan samen op pad om binnen een aantal jaar elke school om te vormen tot Integraal Kindcentrum.

Voor en naschoolse opvang

Voor ouders die werken kan goede buitenschoolse opvang heel belangrijk zijn. Kinderen van onze school kunnen gebruik maken van de voor-en naschoolse opvang. De kinderopvangorganisatie Tinteltuin biedt een vestiging onder de naam BSO De Paltrok in het schoolgebouw. Kinderen kunnen daar lekker spelen, knutselen, lezen, computeren en na een drukke schooldag heerlijk ontspannen.  

De voorschoolse opvang is elke morgen geopend vanaf 7.15 uur. De naschoolse opvang sluit aan op ons continuerooster en is geopend  tot 18.30 uur. Ook is er vakantieopvang en opvang op vrije dagen.

Voor informatie en aanmelden voor de BSO verwijzen we u naar de website van Tinte​ltuin

Voor de naschoolse opvang buiten ons schoolgebouw  kunt u terecht bij kinderopvangorganisatie Freekids 

 

Naschoolse activiteiten

Na 14.30 uur is er een groot aanbod aan naschoolse activiteiten. Kinderen kunnen tegen betaling deelnemen aan een afwisselend programma. Coordinator van de naschoolse actviteiten is Luchiena Rijken. M.i.v. het schoojaar 2016-2017 is in heel Zaanstad de webiste GRAS in gebruik genomen. Via deze omgeving kunnen ouders hun kind inschrijven voor een naschoolse activiteit. U vindt de link naar GRAS op de pagina ouders.

Partners bij de NSA zijn o.a. FluXusKrea Varia, Made by Motion en Salomons.

 

      

Belangrijk om te weten:

·         Inschrijven kan via het emailadres: luchiena.rijken@agora.nu

·         Voor de meeste cursussen geldt een maximum aantal deelnemers, bij een te groot aantal inschrijvingen wordt er geloot.

·         Eerst wordt de deelnemerslijst vastgesteld, daarna krijgt u dan een betalingsverzoek voor aanvang van de eerste les. Voor bijna alle activiteiten wordt een eigen bijdrage van     2,50 per les gevraagd. Het rekeningnummer voor de betalingen van naschoolse activiteiten  is: NL42RABO 0374122091

·         Al deze activiteiten worden gesubsidieerd vanuit de Brede School en kunnen alleen doorgaan als er minimaal 8 deelnemers zijn per cursus zijn.

onze school_brede school_BSO.jpg

tinteltuin.png


    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

CBS Het Baken  |  P.A. van Meverstraat 9 1507 XE Zaandam  |  075-2010120  |  info@het-baken.nl